Finale Superjuffie/SuperMees van Amstelveen en Omstreken 2017

Wethouder Onderwijs Maaike Veeningen maakt op donderdag 22 juni om 16.00 uur in Boekhandel Libris Venstra bekend wie de ultieme Superjuffie of SuperMees Amstelveen en Omstreken 2017 is. Afgelopen vrijdag 16 juni zijn de drie genomineerden voor de titel door een deskundige jury gekozen en geïnformeerd.

Juf Manouk Kortstra van De Pioniers, meester Niels Poland van Kindercampus King en juf Carla Bosman van de Karel Eykmanschool zijn de drie zeer verraste kanshebbers. Zij worden met hun leerlingen op 22 juni voor de feestelijke uitreiking in Libris Venstra verwacht. Voor de klas is er een boekenpakket en voor de winnende juf of meester een persoonlijke prijs.

De derde editie van de verkiezing is op maandag 22 mei van start gegaan. Tot maandag 12 juni konden leerlingen hun favoriete juf of meester nomineren voor de titel. Ook dit jaar heeft weer een groot aantal kinderen de flyer ingeleverd. De mate waarin hun juf of meester lijkt op Superjuffie of SuperMees was doorslaggevend voor de nominatie.