Bomen kijken in Westwijk met hovenier Paul en GroenLinks

Een groene wandeling door Westwijk. Op zaterdagochtend 1 juli wordt op initiatief van GroenLinks een rondleiding georganiseerd onder leiding van Paul Tensen langs het groen in Westwijk.

Paul Tensen is vakbekwaam hovenier en heeft 30 jaar bij de gemeentelijke Plantsoenendienst gewerkt. Hij heeft onder andere geholpen tijdens de Boomfeestdag in 2005 om samen met de leerlingen van de Karel Eijkmanschool een paardenkastanje zonder vruchten te planten. Paul is al 40 jaar lid van de Bomenstichting en sinds 1973 IVN-natuurgids.

Om 10 uur wordt er verzameld bij de ingang van Westend. Vanaf het Westwijkplein worden in een aantal straten de laanbomen en struiken bekeken, om vervolgens via het heemparkje aan de Simon Vestdijklaan/Anna Blamanlaan rond 12.00 uur weer terug te komen. De rondleiding is gratis.

Informatie: Stieneke Kruijer via s.kruijer@amstelveen.nl