Informatie-avond over pilot RaceRunning bij AV Startbaan

Op maandag 10 juli 19.00-20.00 uur organiseren Sportbedrijf Amstelveen en AV Startbaan een informatie-avond over RaceRunning. De locatie is het clubhuis van AV Startbaan, Startbaan 1A.

RaceRunning is een stroming binnen de atletiek waarbij kinderen, jongeren en volwassenen, die in het dagelijks leven afhankelijk zijn van een rollator/rolstoel door middel van een aangepaste driewielfiets (zonder pedalen) kunnen rennen. In september zal een pilot in RaceRunning van start gaan bij AV Startbaan. Bent of kent u iemand die deze sport gaaf zou vinden, bent u geïnteresseerd om te helpen met de begeleiding of wilt u meer informatie? Kom langs op 10 juli!

Voor meer info en aanmelden: Maartje van der Weide, m.vanderweide@sportbedrijfamstelveen.nl, tel 06-42002124