Inloopavond verkeersmaatregelen Keizer Karelplein

Vanaf 2019 werkt Rijkswaterstaat aan de verbreding van de A9 bij Amstelveen. Om te zorgen dat de Amstelveen straks goed bereikbaar blijft, gaat de gemeente een aantal aanvullende verkeersmaatregelen treffen rondom het Keizer Karelplein (splitsing Keizer Karelweg en Van der Hooplaan) en de Ouderkerkerlaan.

Een aantal bewoners van de Ouderkerkerlaan heeft de gemeente gevraagd om al voorafgaand aan de start van de werkzaamheden aan de A9 maatregelen te treffen op de Ouderkerkerlaan, om de veiligheid te vergroten. Hiervoor heeft de gemeente een aantal oplossingsrichtingen uitgedacht die wij graag met de belanghebbenden willen bespreken.

Om de doorstroming op en rond het Keizer Karelplein te verbeteren ná de oplevering van de verbrede en verdiepte A9, is ook een oplossing bedacht. Op woensdag 28 juni aanstaande organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst over de geplande oplossingsrichtingen.

Geïnteresseerden zijn tussen 19:00 en 21:00 uur van harte welkom in belevingscentrum InZicht aan het Stadsplein 103. Medewerkers van de gemeente geven toelichting op de plannen. Tot 20.00 uur kunt u gebruik maken van de hoofdingang. Daarna is de achteringang geopend.