Inschrijving Huttendorp De Meent geopend

Ook dit jaar ontstaat er in de eerste week van de zomervakantie, 24 tot en met 28 juli, weer een heel huttendorp. Ongeveer 200 kinderen kunnen dan een week lang lekker bouwen aan hun eigen hut. Daarnaast worden er nog talloze andere activiteiten georganiseerd en wordt het bouwen feestelijk afgesloten met een bonte avond op donderdag. Het thema van dit jaar is ‘Het wilde Westen.’

Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen zich inschrijven voor het huttendorp. Er mogen zelf groepjes gevormd worden. Dus schrijf je samen in of zoek op de maandagochtend bekenden, familie of vriendjes op om samen een hut te bouwen. Daarnaast is het zelfs mogelijk voor kinderen van 10 jaar of ouder om te overnachten in de hutten.

Inschrijven kan aan de balie van ontmoetingscentrum De Meent. Kijk voor meer informatie op huttendorpdemeent.nl