Internationale Yoga Dag bij Zest Your Life

De Verenigde Naties riepen 21 juni uit tot Internationale Yoga Dag. De Internationale Yoga Dag wil wereldwijd bewustzijn creëren voor de vele voordelen van het beoefenen van yoga. Overal zijn er deze dag duizenden yoga events en Zest Your Life Amstelveen sluit zich daar bij aan. Woensdagochtend 21  juni is er voor iedereen een gratis yoga basis les.

Het thema van 2017 is ‘Yoga for Health’. Dit thema benadrukt het feit dat yoga bijdraagt aan het bereiken van een evenwicht tussen lichaam en geest. Voor wie op deze speciale dag yoga wil ervaren organiseert Zest Your Life een gratis Basis Yoga les. Iedereen is welkom, ook als je geen ervaring hebt met yoga. De les begint om 09.00 en duurt tot 10.15.
Vooraf inschrijven is niet verplicht maar verzekert je wel van toegang. Stuur een e-mail naar info@zestyourlive.nl. Yogamatten zijn aanwezig. Zest Your Life is elke dag van de week open, heeft drie zalen en is gevestigd aan de Eleanor Rooseveltlaan 102 in Amstelveen.

Meer informatie: Zest Your Life