Latin-fusionmuziek van Ojalá in Openluchttheater Elsrijk

In het Openluchttheater Elsrijk staat zondagmiddag 11 juni de latin-fusion muziek van de band Ojalá uit Zwitserland in de schijnwerpers. De aanvang is 15.00 uur.

Met een rijke culturele bagage uit Chili, Cuba, Spanje, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Nederland en Genève als thuisbasis maakt Ojalá al zeventien jaar muziek geïnspireerd door de traditie van Latijns-Amerikaanse canciones, bossa novas, gemengd met Franse en Italiaanse chansons. Latino en Afro Caribean ritmes en Jazz invloeden fuseren bij Ojalá tot ingetogen, originele composities met de warme klanken van akoestische gitaar, fluit, percussie en viool. De zang neemt je mee langs muziek culturen die drie continenten en zes talen spannen. Un viaje musical… un voyage musicale… laat je meevoeren door Ojalá…

Openluchttheater Elsrijk ligt in Park De Ruyschlaan tussen De Ruwiellaan en de Mr. Bardeslaan in Amstelveen.

Het theater is open om 14:30 uur. Toegang is € 5,- Ook bij slecht weer gaat het door. Dan wordt uitgeweken naar binnen.