Mc Donald’s gaat vanaf volgende week bezorgen in Amstelveen

De fastfoodketen Mc Donald’s gaat vanaf volgende week bezorgen in Amstelveen. Dit meldt het AD. De bezorgkosten bedragen 2,50 euro.

‘ McDelivery’ start volgende week dinsdag 6 juni, in drie restaurants: Amsterdam Spaklerweg, A’dam Albert Cuyp en -jawel- Amstelveen Stadshart. De bezorgdienst start in eerste instantie als proef.  Als de proef eind september succesvol blijkt, hoopt McDonald’s snel uit te breiden naar meer steden en uiteindelijk héél Nederland. “Wij willen deze service graag overal brengen,” vertelt Manu Steijaert, algemeen directeur van McDonald’s Nederland, in een exclusief interview met de Rotterdamse krant.

Vrijwel alle producten zijn bestelbaar, ook franse frietjes. Alleen ijshoorns, McBreak en voordeelmenu’s zijn uitgesloten. Het bezorgen wordt net als in de VS gedaan door UberEATS, het bedrijf dat ook achter de taxiservice zit. Er geldt geen minimum hoeveelheid producten of bedrag.