Nieuw kunstproject Klei(nt)je Kunst Penning

In de Buurtkamer Keizer Karelpark gaat in augustus een nieuw kunstproject van start, klei(nt)je Kunst Penning. Beeldend kunstenaars Astrid Stoffels en Jeltje van Houten vertellen tijdens een informatieavond op 21 juni aanstaande alles over dit nieuwe project. Het project zal doorgaan tot eind november, met in december een tentoonstelling van de werken van de deelnemers.

In de Buurtkamer worden van augustus tot november prachtige penningen ‘geslagen’. Kleitabletten die veel kunnen vertellen over toen en over nu, over daar en over hier, over jou en over ons. Beide kunstenaars nemen deelnemers mee via en en papier, met steentjes, pilletjes, snijden en spatel naar jouw verhaal in een kleipenning.

Verras jezelf, ontmoet elkaar, nieuwe culturen, bezoekers en passanten neem plaats. Hiermee vertellen wij het verhaal van mensen, door mensen en voor mensen, want Amstelveen dat zijn wij.

Informatieavond:
Woensdag 21 juni, aanvang 19.30 uur
Buurkamer Keizer Karelpark, Lindenlaan 75

Meer informatie is te verkrijgen bij:
Maaike van Oosterhout, 020-6430453, buurtkamerkkp@gmail.com
Jeltje van Houten, 06-10624215, info@jeltjevanhouten.nl