Nieuw thuis gezocht: Bas en Maartje

Hallo ik ben Bas, een Ragdoll ex-kater van 14 jaar oud. Ik ben samen met mijn vriendin Maartje hier in het dierentehuis gekomen nadat ik niet helemaal zindelijk was bij mijn oude baasjes. Sinds ik hier ben heb ik alles keurig op de bak gedaan. Maartje en ik hebben hier ieder onze eigen bak. Onze verzorgers raden onze toekomstige baasjes dan ook aan om meerdere kattenbakken in huis te plaatsen.

Omdat wij zo aan elkaar gehecht zijn hebben onze vorige baasjes ons samen weg gedaan, zodat wij ook weer samen herplaatst kunnen worden. Wij zijn makkelijk in de omgang met honden en kinderen. Wel zouden wij graag naar buiten kunnen, een huisje met een tuin zou erg fijn zijn.

Wie geeft ons dat fijne huisje waar we ook af en toe naar buiten kunnen?

Dierentehuis Amstelveen, Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl