Nieuw thuis gezocht: Bora Bora

Hallo lieve mensen, ik ben Bora Bora, een wat verlegen gesteriliseerde poes van ongeveer 1 jaar oud. Ik ben als zwerver gevonden en daarna hier in het dierentehuis terecht gekomen.

Ik woon hier in het dierentehuis in een grote kattenkamer met andere katten. Ik kan hier goed mee opschieten, maar ga graag mijn eigen gangetje. Alles is nog wel erg spannend ook hier.

Mijn verzorgers zoeken voor mij een rustig huisje, zonder kleine kinderen of honden, omdat ik alles nog erg spannend vind. Van mijn nieuwe toekomstige baasje wordt wel wat geduld verwacht, want ik heb wel even nodig om aan mijn nieuwe huisje te wennen. Daarom zou het fijn zijn als ik wat verstopplaatsen zou krijgen. Omdat ik een buitenkat geweest ben, zou het lekker zijn als ik af en toe naar buiten kan in de tuin of op een afgesloten balkon.

Biedt u mij dat fijne rustige huisje?

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact 020-6431440 of  info@dierentehuisamstelveen.nl