Nieuw thuis gezocht: Kos

Hallo, ik ben Kos, een poes van anderhalf jaar oud. Voordat ik hier ben komen wonen heb ik op straat geleefd.

Ik ben wat verlegen en heb tijd nodig om te wennen aan mensen en een nieuwe omgeving. Ondanks dat ik het allemaal spannend vind, ben ik wel heel nieuwsgierig. Hier begin ik langzaam te wennen aan aan de vaste verzorgers en rond voertijd durf ik al te komen kijken. Mijn verzorgers denken daarom dat ik het beste op mijn plek zal zijn in een rustig huis. Zij verwachten, net als ik, dat ik dan nog wel nieuwsgieriger en aanhankelijker word.

Ik kan goed overweg met andere katten. Hier in het dierenasiel zit ik in een kattenkamer met zowel katers als poezen. Ik doe mijn behoeftes netjes op de kastenbak. Ik zou het fijn vinden als ik af en toe een frisse neus kan halen buiten in de tuin of op het balkon.

Wie wil mij een tweede kans geven en dat gouden huisje?

Dierentehuis Amstelveen, Kostverlorenweg 12
Contact:
020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl