Nieuwe Kruidvat in Middenhoven opent 28 juni

Winkelcentrum Middenhoven is druk met de renovatie en woensdag 28 juni is het eerste feestelijke moment daar: de Kruidvat zal de smalle pijpenla die ze nu nog bestieren, verruilen voor een grote nieuwe winkel op de locatie waar voorheen de Blokker zat.

Winkelmanager Priscilla Slokker kijkt uit naar de opening van de winkel op de nieuwe locatie: “De winkel is overzichtelijker en toegankelijker dan voorheen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Amstelveen en omgeving van harte uit om bij ons aan de Brink 56 te komen kijken!”

De health- & beautyproducten worden in de nieuwe Kruidvat winkel op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Zo vinden klanten de wekelijkse aanbiedingen en acties in het hart van de winkel. De babyproducten staan achterin, zodat (aanstaande) moeders en vaders in alle rust het uitgebreide aanbod kunnen bekijken.