Politie zoekt getuigen van aanrijding Keizer Karelweg

De politie van Amstelveen is op zoek naar getuigen van een aanrijding waarna de bestuurder van de auto is doorgereden.

Op de Keizer Karelweg, tussen de Lindenlaan en Essenlaan, is zondag tussen 03.00 uur en 04.00 uur een meisje van 16 jaar op haar fiets aangereden door een auto. De bestuurder van deze auto is doorgereden en heeft het slachtoffer in hulpeloze toestand achter gelaten. Het slachtoffer was op dat moment buiten bewustzijn.

Omdat het slachtoffer van achteren is aangereden, is er geen omschrijving bekend van de auto. Gezien de ernst van het ongeval probeert de politie toch eventuele getuigen te achterhalen.
Specifiek zijn ze op zoek naar twee jonge vrouwen die zich na de aanrijding om het slachtoffer bekommerd hebben. Een van deze twee dames had blond haar en droeg een beigekleurige jas.

Het slachtoffer is uiteindelijk door familie opgehaald. Haar fiets was op de Keizer Karelweg op slot gezet. Alsof het slachtoffer nog niet genoeg ellende had, is haar fiets ook nog gestolen.

Heeft u deze nacht dit ongeval zien gebeuren? Of heeft u rond dit tijdstip een auto met opvallend rijgedrag gezien in de omgeving? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Langskomen op het politiebureau in Amstelveen (Gerard Doulaan 2) kan uiteraard ook.