Rrrollend foodtruckfestival Amstelveen in aantocht

Rrrollend Foodtruckfestival is een knus foodtruckfestival dat georganiseerd wordt op de gezelligste pleinen in steden door heel Nederland. Het is een gratis foodfestival voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje én vermaak houdt. Bezoekers worden naast verrassende gerechten vermaakt door lokaal talent dat met hun band heerlijke blues speelt, een lounge DJ die fijne beats draait en voor de kids is er ruimte om te knutselen, te genieten van kindertheater of zich te laten schminken. Van 7 t/m 9 juli komt Rrrollend naar Amstelveen op het Handelsplein.

Het Handelsplein wordt weer voor drie dagen omgetoverd tot het leukste food festijn van het jaar.
Openingstijden:
Vrijdag 7 juli van 16.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 8 juli van 12.00 tot 23.00 uur
Zondag 9 juli van 12.00 tot 21.00 uur

In 2014 is Rrrollend begonnen met drie evenementen, in 2015 waren dit 14 steden en in 2016 zijn er 24 festivals georganiseerd door heel Nederland. Daarmee is Rrrollend de grootste organisator van foodtruck festivals. In 2017 rollen zij vanaf mei tot september weer door heel Nederland.

Meer informatie: www.rrrollend.nl