Slachtoffer ontvoering moest binnen een uur een miljoen euro regelen

De 29-jarige Rotterdammer die ervan wordt verdacht op 9 maart een man ontvoerd te hebben op de Van der Hooplaan staat vandaag voor de rechter. Bij deze ontvoering werd het slachtoffer uit de auto gesleurd en meegenomen.

Vervolgens is het slachtoffer in Leiden enige tijd vastgehouden. Daar werd het slachtoffer ook zwaar mishandeld. In de rechtzaak is nu naar boven gekomen dat het slachtoffer van de ontvoerders losgeld van 1 miljoen euro moest regelen, binnen een uur.

Kort na de ontvoering kon de 29-jarige Rotterdammer worden aangehouden. De officier van Justitie heeft laten weten dat er afgelopen woensdag nog drie verdachten zijn aangehouden, deze worden vandaag voorgeleid.

Foto: KaWijKo Media

De zaak is live te volgen via de twitterfeed van AT5 verslaggever Nicolai Brannan.