Social Media Bootcamp in de bieb

Of je nu een banenzoeker, (startende) ondernemer of ZZP’er bent, jezelf online onderscheiden is tegenwoordig erg belangrijk. De fijne kneepjes kun je leren in de Social Media Bootcamp. De bootcamp wordt op donderdag 15 juni gegeven in bibliotheek Amstelveen Stadsplein door social media expert Huub van Dommelen.

Je gaat actief aan de slag met eigen smartphone, laptop of tablet en leert hoe je sociale media – als Facebook, LinkedIn en Twitter – voor jou kunt laten werken om die droombaan of nieuwe klant te vinden. De focus in de bootcamp ligt op het gebruik van sociale media in de dagelijkse praktijk, in relatie tot marketing en PR. Voor werkzoekenden kan de inzet van bijvoorbeeld Linkedin en Facebook heel nuttig zijn om vacatures op het spoor te komen of om zich ‘in de picture’ te zetten. Voor ondernemers geldt hetzelfde: hoe kan ik social media effectief inzetten om mijn bedrijf te profileren en aantrekkelijke projecten op het spoor te komen?

De Social Media Bootcamp is op donderdag 15 juni van 19.00 uur tot 22.30 uur met een inloop vanaf 18.30 uur. Locatie is de bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Deelname kost €22,50 en voor bibliotheekpashouders is dit €15,-. Een plek reserveren kan via www.debibliotheekamstelland.nl