Sportmarkt Amstelveen wederom goed bezocht

Het Stadsplein heeft afgelopen zaterdag 24 juni in het teken gestaan van sport, beweging en gezondheid. Wethouder Peter Bot bezocht de markt en heeft samen met Peter Verdaasdonk, directeur van Sportbedrijf Amstelveen, een ronde gemaakt langs alle kramen en kennis gemaakt met de sportaanbieders. De markt werd als vanouds goed bezocht.

Op de markt waren 37 aanbieders aanwezig op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Enkele aanwezigen waren AV Startbaan, AZ&PC De Futen, Buenting Sport, Duikteam Nemo, Foodsteps Diëtisten, Sportcentrum De Meerkamp, Zest Your Life en meer.

Gedurende de markt zijn er doorlopend demonstraties en clinics gegeven. Bezoekers konden deelnemen aan diverse sporten en activiteiten, waaronder jeu de boules, bridge, dans en tennis.

Mocht u de markt gemist hebben en informatie willen over sport en bewegen in Amstelveen, dan kunt u contact opnemen met info@sportbedrijfamstelveen.nl of 088-8585100