Stoffelijk overschot gevonden in de Ouderkerkerplas

In de Ouderkerkerplas bij Ouderkerk aan de Amstel is vanochtend een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de identiteit en doodsoorzaak van het slachtoffer.

Een getuige zag het slachtoffer in het water drijven en belde de politie. Deze zette op hun beurt de omgeving af en verrichte sporenonderzoek. Wat er precies is voorafgegaan aan het overlijden van het slachtoffer is nog onbekend, en daarom heeft de politie een signalement vrijgegeven.

De onbekende man was tussen de 50 en 70 jaar oud. Het gaat om een kale man met een fors postuur. Hij droeg een meerkleurige zwembroek en om zijn linkerpols een zwartkleurig horloge. Weet u wie de man zou kunnen zijn aan de hand van het signalement? Neem dan contact op met het onderzoeksteam van de politie via 0900-8844.

Foto: KaWijKo Media / Nickelas Kok