Succesvolle Amsterdam inbusiness Indian Cricket day

Afgelopen zaterdag 24 juni 2017 vond op het VRA Cricket terrein in het Amsterdamse Bos voor de elfde keer het Amsterdam inbusiness Indian Cricket toernooi plaats. Maar liefst zestien teams van grote Indiase bedrijven, zoals TCS, Jet Airways , HCL, Cognizant en Infosys streden om de felbegeerde Indian Cricket Cup. De teams, bestaande uit de medewerkers van de bedrijven, waren ingedeeld in twee poules van verschillend niveau om zo de wedstrijden eerlijk en spannend te houden.

Tijdens het evenement was er gelegenheid voor Nederlandse en Indiase bedrijven om elkaar te ontmoeten. Locoburgemeester Peter Bot van de gemeente Amstelveen heette de nieuwe Indiase ambassadeur in Nederland, H.E. de heer Rajamony en zijn vrouw van harte welkom én de bedrijventeams.

Peter Bot: “Indiërs zijn de snelst groeiende expatgemeenschap in de Metropoolregio Amsterdam. Van de 190 Indiase bedrijven in Nederland is 60% in de Metropoolregio Amsterdam gevestigd. Het is belangrijk om continu te investeren in de relatie met deze gemeenschap en in het vestigingsklimaat voor internationale bedrijven. Zo ben ik er trots op dat Amity International School zich in Amstelveen vestigt. Een school die internationaal onderwijs voor kinderen gaat bieden in de regio”.

Na een mooie cricketdag en twee spannende finales trokken Jet Airways en TCS aan het langste eind. Met veel vreugde werden de twee bekers in ontvangst genomen uit handen van Gerard Inden van de KNCB, Jolanda van der Aart, directeur India desk van Amsterdam inbusiness en loco-burgemeester Peter Bot.