Summer Party Kinderdisco in Westend voor 100% Judith

Voor alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 en 8 t/m 12 jaar is er op vrijdag 16 juni voor de laatste keer van het seizoen Kinder Disco de Summer Party. Dit keer wordt per bezoeker € 0,50 gedoneerd aan een goed doel: Stichting 100% Judith.

De 8-jarige Judith Lenting heeft neuroblastoom, een vorm van kinderkanker. Na een jaar van behandelingen was er goed nieuws en was ze schoon. Om de kans te verkleinen dat de kanker terugkwam, heeft Judith als eerste neuroblastoom patiëntje een zware immunotherapie in het Prinses Maxima centrum gevolgd. Helaas is de kanker toch terug gekomen. Momenteel wordt ze daarvoor behandeld en zijn er weer zeven zware maanden met chemo’s en bestralingen aangebroken. De kans is aanwezig dat ze voor toekomstige behandeling naar het buitenland moet, maar dit is duur en wordt niet vergoed. Daar wil 100% Judith bij helpen. De Kinder Disco helpt ook mee op 16 juni ook mee.

De minidisco van 4 t/m 7 jaar van Kids in the Mix is van 16.00 – 17.30 uur. De kinderdisco is van 19.00 – 21.30 uur voor de kinderen van 8 t/m 12 jaar. Er wordt natuurlijk vrolijke muziek gedraaid. Westend, Westwijkplein 3 in Amstelveen. Meer informatie: www.kidsinthemix.nl.