Susan van ’t Hullenaar presenteert ‘Het blauwvonk mysterie’ bij boekhandel Blankevoort

Bij boekhandel Blankevoort vindt op zaterdag 8 juli de presentatie plaats van Het blauwvonk mysterie. Dit is het derde deel in de spannende kinderboekenserie De Groene Hand van Susan van ’t Hullenaar.

Tijdens de boekpresentatie die om 16:00 uur begint – inloop vanaf 15:30 uur – leest de schrijfster voor uit Het blauwvonk mysterie en wordt de winnaar bekend gemaakt van de prijsvraag die is uitgeschreven ter gelegenheid van het verschijnen van dit nieuwe deel. Voor meer informatie: www.boekhandelblankevoort.nl

Susan van ’t Hullenaar (1970) stapte na een juridische carrière over naar schrijven. In het begin schreef ze zakelijke stukken, maar al snel ontstonden er ideeën voor een jeugdverhaal over De Groene Hand, een club die in haar jeugd echt heeft bestaan. De Groene Hand is een geheime club van de vijf kinderen Daniël, Flora, Hilde, Anniek en Fabio. In de boeken staan ze iedere keer voor raadsels die ze samen proberen op te lossen. De serie spannende verhalen is voor kinderen vanaf 8 jaar.

Boekhandel Blankevoort, Rembrandtweg 649-651 in Amstelveen. Aanmelden via boekhandelblankevoort@planet.nl of 020 6455694.