Swingen tot in de vroege uurtjes tijdens de ‘Classic soul club night’ in P60

De vierde editie van ‘The classic soul club night’  presenteert op zaterdag 1 juli ‘360 minutes of funk’. In P60 staan DJ’S: Real  El Canario (Spanje) en  All Star Fresh /King Bee (Nederland) klaar om je tot in de vroege uurtjes te laten swingen.

Het was even stil, maar P60 is weer terug met de ultieme oldschool line-up. Real El Canario en zijn typische techniek waarmee hij classics, funk, r&b en natuurlijk hiphop aan elkaar mixt, maakt hem een van de meest veelzijdige dj’s in het circuit. Zijn ‘15 minutes of funk‘ video’s zijn inmiddels legendarisch.
Terug van weggeweest: All Star Fresh (King Bee), dj, producer, winnaar DMC mix kampioenschappen, finales World Mix Championships en The World Supremacy Battle Of Dj’s.

Zaterdag 1 juli, aanvang 22.00 uur. Twee classic dj’s, twee legendes, 360 minutes Funk, Soul, Boogie, Disco, 80’s, 90’s classics, electro, New Jack Swing, Hip Hop, Dance & R&B.

Meer informatie: P60