Varvara Denisova nieuwe kinderburgemeester Amstelveen

Varvara Denisova wordt de nieuwe kinderburgemeester van Amstelveen. Op 19 juli wordt Varvara aan het begin van de raadsvergadering, om 14.00 uur, geïnstalleerd door burgemeester Mirjam van ’t Veld. Tot die tijd is Melle Vos nog kinderburgemeester.

De bekendmaking vond plaats op woensdag 7 juni in het bijzijn van de drie kandidaten. Naast Varvara, waren dat Vita en Mohanad. Het was gezellig druk want de kandidaten hadden veel publiek meegenomen. De middag werd aan elkaar gepraat door DJ Appelmoes (Ernst Jan Wilhelmis van RTVA).

Burgemeester Mirjam van ’t Veld prees de kandidaten voor hun inzet en enthousiasme. Zij kijkt uit naar de samenwerking met de nieuwe kinderburgemeester. De kandidaten die zijn afgevallen krijgen nog een rondleiding in het raadhuis.