Verfilming ‘Sprakeloos’ van Tom Lanoye te zien in Cinema Amstelveen

De verfilming van Sprakeloos naar het gelijknamige boek van Tom Lanoye is vanaf donderdag 22 juni te zien in Cinema Amstelveen.

Het leven van de succesvolle schrijver Jan Meerman komt overhoop te liggen wanneer zijn moeder onverwachts een beroerte krijgt. De eerst zo flamboyante en levendige vrouw verliest haar spraakvermogen. Langzaamaan en onherroepelijk takelt ze af, steeds minder in staat te communiceren met wie haar lief is. Jan worstelt in deze moeilijke periode met de deadline van zijn nieuwe roman. De confrontatie die hij moet aangaan met zijn moeder dwingt hem om alles in twijfel te trekken, ook zijn literaire prioriteiten. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Lanoye.

Regie: Hilde van Mieghem | drama | boekverfilming | België 2017 | 105 min
Met Stany Crets, Rik van Uffelen, Hans Kesting, Viviane de Muynck, Marie Vinck, Halina Reijn e.a.

Te zien op 22, 23, 24 en 27 juni in Cinema Amstelveen. Aanvang 19.00 uur.

Meer informatie: Cinema Amstelveen