Weer schoten bij hotel-restaurant aan Aalsmeers Raadhuisplein

Op het Raadhuisplein in Aalsmeer heeft vannacht wederom een schietincident plaatsgevonden. Meerdere kogels raakten het hotel-restaurant De Jonge Heertjes. Dit is al de tweede keer in korte tijd.
Een medewerkster van het hotel laat tegenover RTVA weten geschrokken te zijn. “Een hotelgast heeft de politie gebeld nadat deze de schoten hoorde. Bij de vorige schietpartij konden we achterhalen via getuigen, dat er een schermutseling was op het plein, en dat de kogels daarna het hotel raakten. Het was toen geen gerichte actie. Wat nu de aanleiding van de kogels is, is voor ons nog onduidelijk. De politie doet onderzoek.”
Het is volgens de medewerkster van het hotel een ongelukkige timing. “Ze zijn net vandaag bezig met de laatste hand te leggen aan het camerasysteem. Dan hebben we in ieder geval een goed werkend camerasysteem hangen.”
De eigenaar van het hotel gaat later vandaag aangifte doen. Getuigen laten weten dat er  ’s avonds vaker vreemde dingen op het Raadhuisplein gebeuren. “We gaan praten met de gemeente hierover.” aldus de medewerkster van het hotel.

De Forensische Opsporing heeft onderzoek gedaan bij het hotel. De recherche gaat later nog een buurtonderzoek verrichten.

Foto’s KaWijKo Media