Maar 2000 tickets voor Pokemon-evenement Stadshart

Paniek binnen de Pokémonwereld. Er zijn maar 2.000 gratis tickets beschikbaar voor het Pokemon Go evenement op 12 augustus in het Stadshart Amstelveen.

Trainers in Europa krijgen de unieke kans om deze zomer in zeven steden samen te werken tijdens de Pokémon GO Safari Zone evenementen, waar ze zeldzame Pokémon kunnen vangen, speciale beloningen krijgen en krachtige Raid Bosses aan te pakken.

Pokémon GO Safari Zone-evenementen geven Trainers de kans om een ​​verscheidenheid aan Pokémon te vangen die oorspronkelijk werden aangetroffen in de regio’s Kanto en Johto, waaronder sommige Pokémon die nog nooit eerder in Europa werden gezien!

Het registratieplatform komt binnenkort online via het facebookevenement en op de website van Stadshart Amstelveen. Met dit ticket en je ID kun je je op locatie aanmelden.