Amstelveen organiseert fietsexcursie langs de A9

Voor iedereen die nog niet met vakantie is organiseert de gemeente Amstelveen vrijdag 28 juli een fietsexcursie langs de A9. Onder begeleiding van de projectleider fietst u langs de punten waar tijdens of na de verbreding van de rijksweg één en ander gaat veranderen

Programma:
14.00 – 14.30 uur uitleg project A9 bij Amstelveen InZicht
14.30 – 16.00 uur fietsexcursie
16.00 uur  centrale afsluiting bij Amstelveen InZicht

Aanmelden kan tot en met 24 juli via: inzicht@amstelveen.nl
Amstelveen InZicht is het Belevingscentrum van de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, Vervoerregio Amsterdam en Metro en Tram. U vindt Amstelveen InZicht op de tweede etage van de Bibliotheek (Stadsplein 103).

Voor meer informatie zie www.amstelveeninzicht.nl.

UPDATE: Vanwege grote belangstelling is deze fietsexcursie vol geboekt. Vrijdag 11 augustus wordt er vanuit Amstelveen InZicht nog een keer dezelfde fietsexcursie georganiseerd. U kunt zich hier nu al voor aanmelden door een mail te sturen naar inzicht@amstelveen.nl onder vermelding van ‘Fietsexcursie A9 11 augustus’. Aanmelden kan tot 7 augustus.