Amstelveners kunnen nieuwe tram alvast bekijken

De Amstelveenlijn maakt vanaf eind 2020 gebruik van de nieuwe trams van GVB. Nieuwsgierig? Kennismaken kan deze zomer al. Een model van een tramdeel op ware grootte (de zogenaamde mock-up) wordt geëxposeerd op een bijzondere plek in Amsterdam.

Wilt u een kijkje nemen? Dat kan. Amstelveen InZicht organiseert deze zomer twee excursies naar de remise Lekstraat in Amsterdam waar het tramdeel te bekijken is. Maak kennis met deze nieuwe tram en stem mee over interieurvarianten!

Data: donderdag 10 en donderdag 24 augustus

Programma
13.30 – 13.45 uur: inloop met koffie en thee
13.45 – 14.00 uur: uitleg over Amstelveen InZicht en het programma
14.00 – 14.30 uur: Amstelveen InZicht ontdekken
14.30 – 15.00 uur: met de bus naar de remise Lekstraat
15.00 – 16.00 uur: bezichtigen mock-up G15 tram
16.00 – 16.30 uur: met de bus terug naar Amstelveen InZicht (optioneel)

U kunt zich aanmelden via een mail naar inzicht@amstelveen.nl onder vermelding van ‘Excursie Amstelveenlijn + de datum van uw keuze (10 of 24 augustus)’. Aanmelden kan tot vijf werkdagen tevoren, maar vol is vol! De excursie start vanuit Amstelveen InZicht, hét Belevingscentrum van gemeente Amstelveen, Vervoerregio Amsterdam, Metro en Tram en Rijkswaterstaat. U vindt Amstelveen InZicht op de tweede etage van Bibliotheek Amstelland (Stadsplein 103).