Eenmalige vertoning ‘Brandweerman Sam: UFO Alarm’

Nieuwe avonturen van brandweerman Sam – UFO Alarm – voor kleuters (3+) op zondag 16 juli in de kleuterbios van Cinema Amstelveen.

Op een dag denkt Norbert Puk dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Al gauw loopt iedereen in Piekepolder om zich heen te kijken of ze ergens Ufo’s zien rondvliegen. Iedereen is in de ban van de buitenaardse wezens en er is zelfs een heuse tv-ploeg in het stadje neergestreken. Als Norbert met een groepje op zoek gaat naar de Ufo’s, loopt dat slecht af: Sara valt in een ravijn en breekt haar arm. Sam zit op dat moment net een geheimzinnig wezen op de hielen, misschien wel een Marsmannetje. Maar als hij de kinderen hoort roepen, staakt hij de achtervolging en gaat hij naar het ravijn om Norbert en zijn groep te redden. Als iedereen weer veilig thuis is, onderzoekt Norbert een stukje van een buitenaards apparaat dat hij heeft gevonden. Intussen komt Sam overal verdachte aanwijzingen tegen. Allebei komen ze tot de conclusie dat er hele rare dingen gaande zijn…

Kleuterbios: Het licht gaat niet helemaal uit en het geluid iets zachter dan bij een normale film. En na afloop ga je naar huis met een ‘ik ben naar de film geweest’- diploma!

Zondag 16 juli, aanvang 11.30 uur. Duur 60 minuten, geen pauze.

Meer informatie: Cinema Amstelveen