Expositie Serdar Pehlivan: Rhythm of Delight in P60

In het P60 Café is van 22 juli t/m 21 augustus een nieuwe expositie te zien. Het café biedt dan het podium aan de Turkse fotograaf Serdar Pehlivan, die het speelse licht bedwong met behulp van een nieuwe techniek waar hij onlangs mee experimenteerde. Deze techniek, die het best tot zijn recht komt in het donker of schemer, wordt vooral gebruikt voor experimentele en artistieke doeleinden. Het geïmproviseerde, abstracte figuur en licht wat vervolgens tevoorschijn komt vormen zo een groter geheel – een uitgebreid verhaal, in plaats van een simpele set foto’s in frames. In de zoektocht naar de perfecte stijl combineert Pehlivan zijn artistieke ideeën met zijn nieuw opgedane kennis. De dynamische fotografische beelden resulteren in een interessant spel van licht en beweging, waar het ritme van het licht en het genot samen één worden.

Serdar Pehlivan (1971) is geboren in Ankara. In 1994 is hij afgestudeerd aan de grafische afdeling van de Faculteit der Beeldende Kunsten van de Hacettepe Universiteit, en heeft daarna de Ä°ksir Grafik Limited Company opgericht. Hij heeft deelgenomen aan diverse nationale en internationale groepstentoonstellingen. Hij werkt en onderzoekt op het gebied van fotografie en nieuwe media design. Hij is assistent-docent aan de grafische afdeling van de Faculteit der Beeldende Kunsten aan de Hacettepe Universiteit.

Meer informatie: P60