Garrix verrast Tommorowland onder nieuw pseudoniem Ytram

De Amstelveense dj Martin Garrix heeft dit weekend een verrassingsoptreden gegeven op het populairste dancefestival van de wereld: Tommorowland in België. Garrix stond niet aangekondigd onder zijn echte naam. Als dj Ytram verscheen met wit masker op het exclusieve podium van zijn eigen label STMPD.

Een beetje fan had al kunnen raden dat het Garrix betrof omdat Ytram omgekeerd Marty is, de eerste dj-naam van Martijn Garritsen. Halverwege de set die zaterdag van 18.00 tot 19.00 uur stond geprogrammeerd deed Ytram zijn masker af en konden de enkele honderden fans ontdekken dat ze stonden te genieten van Garrix met een voor hem ongewone deephouseset.

De liefhebbers van de vertrouwde sound van Garrix kwamen ook aan hun trekken afgelopen weekend. Zaterdag sloot hij af op zijn eigen STMPD-podium en zondag was hij de afsluiter op het hoofdpodium. Komende zondag is hij weer te bewonderen tijdens het tweede weekend van Tommorowland. Ook dan is werelds beste dj de afsluiter op ‘mainstage’.

Foto: @martingarrixhub