Museum Jan van der Togt organiseert fotowedstrijd ‘Kleur in Glas’

In Museum Jan van der Togt is t/m 24 september de overzichtstentoonstelling ‘Van kleurenpracht naar pronkbokaal – een reflectie’ van de glaskunstenaar Bernard Heesen te zien. Ter gelegenheid van deze expositie organiseert het museum de fototentoonstelling ‘Kleur in Glas’.

Kom naar het museum en laat je daar inspireren tot een kunstzinnige foto-impressie van werk van Bernard Heesen. Ga je de uitdaging aan en lukt het je om aan Bernards glaskunst een nieuwe dimensie toe te voegen? Een deskundige jury beoordeelt jouw kunstfoto. De genomineerde foto’s worden afgedrukt en tentoongesteld in Museum Jan van der Togt.

Er zijn twee wedstrijdcategorieën: Leerlingen voortgezet onderwijs en Volwassenen. Natuurlijk zijn er toepasselijke prijzen voor de winnaars plus een Meet & Greet met Bernard Heesen.

Stuur je digitale fotobestand (minimaal 1 MB) onder vermelding van naam en wedstrijdcategorie voor 1 september per email naar educatie@jvdtogt.nl. Prijswinnaars krijgen uiterlijk 10 september bericht.

Museum Jan van der Togt, Dorpsstraat 50, Amstelveen. Tel.: 020 6415754, website: jvdtogt.nl