Leer je nieuwe schoolgenoten kennen bij het Groep 8-feest in P60

Zaterdag 8 juli wordt wederom het Groep 8-feest voor in Amstelveen en omstreken gehouden. Het feest wordt georganiseerd door de Blitsflitscrew-crew die maandelijks jeugdfeesten organiseert in De Meent. Voor dit speciale Groep 8-feest is P60 de locatie.

Het idee voor het feest is jaren geleden ontstaan. ” Wij doen dit omdat we hebben gemerkt dat veel kinderen het toch een enorme overgang vinden om van een school van ongeveer 300 kinderen ineens naar een school van 2000 kinderen te gaan,” aldus de organisatie.

Bij binnenkomst krijgen de kinderen een armbandje met een kleur die staat voor een school in Amstelveen, Aalsmeer, Amsterdam of Uithoorn. Bijv: Amstelveen college, Alkwin College, Groenstrook etc.. Via deze manier kunnen de kinderen tijdens deze avond kennis maken met eventuele toekomstige klasgenoten die  na de zomervakantie naar dezelfde school gaan,  “Op deze manier valt het ‘massale’ van zo’n grote school wat weg en zien ze meteen op zo’n eerste schooldag wat bekende gezichten.”

Dit jaar is het feest op zaterdag 8 juli, deze datum is zorgvuldig gekozen omdat er op die dag geen musicals zijn, zodat alle kinderen zonder belemmering naar P60 kunnen komen.

De kosten voor dit feest bedragen €5,- in de voorverkoop bij P60 binnen, en bij Ontmoetingscentrum De Meent , Orion 3, 1188 AM in Amstelveen. Kaarten kunnen ook online bij P60 worden besteld, maar dan komen er wel weer €1,-reserveringskosten bij. Tevens kunnen de kaarten worden gekocht bij Breaxx( Busstation Amstelveen) deze vragen €1,50 extra voor de voorverkoop. Aan de deur op de avond zelf kunnen ook gewoon kaarten worden gekocht, deze kosten dan €7,50.

Het feest begint om 20.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Erg belangrijk om te weten is dat de kinderen niet zonder begeleider/ouder/verzorger  P60 mogen verlaten. Dus ze moeten BINNEN in P60 worden opgehaald.

P60 is het poppodium van Amstelveen en is gelegen direct naast het busstation op het Stadshart van Amstelveen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisator, Jerry van Rijsbergen, via telefoonnummer 06-33 20 30 40