‘Little Ladies Night’ met film 100% Coco

Nu eens een keer een Ladies Night voor jonge ladies van 8-12 jaar. De rode loper ligt op zondag 9 juli voor je uit in Cinema Amstelveen. Je wordt er ontvangen met een drankje en een hapje. Na afloop van de film 100% Coco is een Meet & Greet met Nola en Merel uit de film. Ook de schrijfster Niki Smit is erbij (neem je boek maar mee, dan kan Niki deze voor je signeren). Voor je naar huis gaat, krijg je nog een mooie Goodie Bag mee.

De 13-jarige Coco is gek op mode en draagt haar eigen excentrieke stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden. Maar als ze op de eerste schooldag door haar kleding uitgemaakt wordt voor Coco de Clown besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als ‘grijze muis’ door het schoolleven te gaan. Anoniem houdt ze een modevlog bij als de ‘Style Tiger’, wat een grote hit wordt. Zou ze dan toch een beroemd stijlicoon worden? En zou Bruno, die eigenzinnige jongen van school, haar dan eindelijk zien staan? Langzaam maar zeker leert Coco dat ze gewoon 100% zichzelf moet zijn.

Zondag 9 juli, aanvang 11.30 uur. Cinema Amstelveen.