Nieuw thuis gezocht: Homer

Hallo, ik ben Homer, een aanhankelijke ex-kater van 12 jaar oud.

Bij mijn vorige baasjes moest ik weg omdat ik tijdens het spelen met de kinderen wel eens wat fanatiek kon worden. Hierdoor plaatsen mijn verzorgers hier mij liever niet in een gezin met kinderen. Ik ben gek op aandacht, het liefst de hele dag, en vraag hier dan ook hard miauwend om. Als ik eenmaal mijn plekje heb gevonden om lekker te liggen, dan wordt ik daar ook graag met rust gelaten.

Hier in het asiel zit ik met andere katten, maar daar reageer ik wisselend op. Een huisje zonder andere katten vind ik ook prima. Ik lig hier regelmatig lekker in het buitenverblijf, waardoor een huisje met een tuin toch wel op mijn verlanglijstje staat.

Wie geeft mij dat fijne huisje?

Dierentehuis Amstelveen, Kostverlorenweg 12
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl