Nieuw thuis gezocht: Santorini

Halo, ik ben Santorini. Ik ben een klein verlegen poesje van ongeveer 1 jaar oud.

Ik ben in februari hier in het Dierentehuis gekomen omdat ik al enige tijd op straat rondzwierf. Mensen vond ik in het begin maar niets en ik probeerde ze af te schrikken door hard te blazen. Ondertussen vertrouw ik de verzorgers hier een beetje en durf ik af en toe al wat lekkers te halen bij ze.

Ik woon hier tussen andere katten en dat gaat prima. Ik zou het leuk vinden om met een ander kattenvriendje te komen wonen. Hier heb ik de mogelijkheid om een frisse neus te halen buiten, dat doe ik nog weinig. Een huisje met een tuin of afgesloten balkon zou ondanks dat wel fijn zijn.

Dierentehuis Amstelveen, Kostverlorenweg 12
Contact: 020-643144 of info@dierentehuisamstelveen.nl