Nieuwe expositie op buitenplaats Wester-Amstel

Hanneke van den Bos en Ton van Os exposeren van 14 t/m 30 juli op buitenplaats Wester-Amstel.

De schilderijen van Hanneke van den Bos zijn speels en kleurrijk, zij schildert zowel realistisch als abstract. Om de juiste kleurintensiteit en -diepte te krijgen gebruikt zij voornamelijk olieverf, opgezet met penseel of paletmes op groot formaat doeken. Inspiratie komt uit haar directe omgeving, het vastleggen van het alledaagse blijft boeien.
Ton van Os is een beeldhouwer die de steen laat spreken, wat heeft de steen te bieden en waar wil die naar toe. Nadat de vorm definitief is begint de magie van het polijsten, hierbij komen vaak verrassende kleurnuances van de steen, die je tijdens het hakken nog niet ziet, naar voren. Van Os werkt met speksteen, albast, seleniet en serpentijn.

Buitenplaats Wester-Amstel
Amsteldijk-Noord 55
1183 TE Amstelveen

De expositie is geopend vrijdag t/m zondag van 11.00 uur tot 16.30 uur.
Toegang is gratis. Honden zijn niet toegestaan.