Nieuwe expositie op buitenplaats Wester-Amstel

Binnenkort opent een nieuwe tentoonstelling op buitenplaats Wester-Amstel. Henny Woud en Paula Schulte exposeren er van 4 t/m 20 augustus.

De schilderijen van Henny Woud zijn meestal figuratief, opgezet met dunne haast transparante lagen olieverf. Haar kwaststreek is van belang, het maakt de schilderijen levend en expressief. Naast olieverf gebruikt Woud ook houtskool, potlood, krijt, aquarel- en acrylverf. Ook de dragers zijn zeer divers:  papier, doek, hout, keramiek en steen.
Het keramiek van Paula Schulte moet sfeer uitstralen, het oermateriaal klei wordt gevormd tot maskers, fantasierijke dieren, maar ook huisjes, vazen en mensen. Naast de vormgeving is ook de afwerking van essentieel belang, welke glazuren en manieren van stoken worden er gebruikt, alles om tot een prachtig eindresultaat te komen.

De expositie is geopend vrijdag t/m zondag van 11.00 uur tot 16.30 uur.
Toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten.

Buitenplaats Wester-Amstel, Amsteldijk-Noord 55, 1183 TE Amstelveen.