Schietpartij Groenelaan mogelijk afrekening

De schietpartij vannacht aan In de Wolken is mogelijk een afrekening in het criminele circuit. Op straat voor de flat is namelijk een professionele stormram aangetroffen. Deze is door politieagenten in beslag genomen en veiliggesteld voor sporenonderzoek. De stormram kan duiden op een voorbereide actie.

In de Nieuwenhuijsenlaan in Keizer Karelpark werd later op de ochtend een brandende auto aangetroffen. De politie onderzoekt de link tussen de schietpartij en de autobrand. Mogelijk gaat het om de vluchtauto. Een buurtbewoonster liet op sociale media weten dat een motor door de straat reed, waarna de auto in brand vloog.

De recherche is momenteel nog druk bezig met onderzoeken wat er zich precies heeft afgespeeld. Daarom hoopt de politie vooral in contact te komen met eventuele getuigen die meer weten over de schietpartij en de autobrand. De politie is te bereiken via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto: KaWijKo Media / Nickelas Kok