Succesvolle Bakfietsactie Vita Amstelland & Amstelveenvoorelkaar

Vita Amstelland en Amstelveenvoorelkaar waren afgelopen vrijdag 21 juli met de bakfiets op diverse plekken in Amstelveen te vinden. De medewerkers maakten een praatje met veel bewoners over de activiteiten van beide organisaties.

Vita Amstelland wil graag weten wat er leeft bij de wijkbewoners en zo het meedoen van iedereen bevorderen. Team Amstelveenvoorelkaar biedt hulp bij boodschappen, vervoer en sociaal contact en is daarvoor op zoek naar vrijwilligers. Ook kan je terecht op Amstelveenvoorelkaar.nl als je op zoek bent naar hulp voor jezelf of iemand anders.

Zo trokken ze samen de stad door met een bakfiets vol met flyers, koffie en thee. De teams kregen veel enthousiaste reacties en bewoners die hulp willen bieden of hulp nodig hebben konden gelijk hun gegevens achterlaten.