Twee woningen en twee garageboxen gesloten vanwege drugshandel

De Landelijke Eenheid van de politie heeft vorige week op een aantal plekken in Amstelveen invallen gedaan vanwege drugshandel. De woningen waren bij de politie aan het licht gekomen door onderschepte postpakketten. Het gaat om een woning aan de Meander, een garagebox aan de Zonnestein en een garagebox aan de Van Heuven Goedhartlaan.

Na de inval van vorige week heeft Burgemeester Mirjam van ’t Veld besloten deze panden te sluiten op grond van de opiumwet. De woning en garageboxen worden voor 6 maanden gesloten.

Tot slot is er ook nog een andere woning aan de Meander gesloten. Buren zagen op heterdaad dat er werd ingebroken in de woning en alarmeerden de politie. De politie rukte direct uit en kon daardoor twee inbrekers aanhouden. Toen de politie een verder onderzoek instelde bij de woning, werd er binnen 40 kilo aan gedroogde henneptoppen aangetroffen. Deze woning is voor 3 maanden gesloten.

Foto: archief KaWijKo Media / Nickelas Kok