Vakantieprogramma vol techniek, robotica en programmeren in de bieb

De Bibliotheek is veel meer dan alleen boeken. Deze zomer biedt de Bibliotheek een programma boordevol creatieve en innovatieve activiteiten. Techniek, robotica en programmeren staan centraal.

Vervelen is geen optie, doe mee aan de Mini Robot Playgrounds, maak een zomerboek met Writereader of volg een workshop 3D design voor kinderen. Ook voor de ouders is er een programma. Experts van CineKid AppLab praten ouders bij over geschikte kinderapps. Voor de kleintjes zijn er tijdens de zomervakantie wekelijks Voorleespecials: voorlezen en knutselen op alle locaties.

Een programma met een duidelijke focus op hedendaagse vaardigheden en competenties die ieder kind nodig heeft om zich goed voor te bereiden op zijn of haar toekomst. Denk bijvoorbeeld aan creatief denken en handelen, digitale vaardigheden en mediawijsheid.

Kijk voor een volledig overzicht van de activiteiten op: www.debibliotheekamstelland.nl.