Voor vierde keer betrapt zonder rijbewijs: auto inleveren

Een 38-jarige inwoner van Uithoorn is zondag 2 juli voor de vierde keer betrapt voor het rijden zonder rijbewijs. De politie nam zijn auto in beslag tijdens een verkeerscontrole op het Raadhuisplein. Bij deze controle bleek dat drie verkeersdeelnemers teveel alcohol hadden
gekregen en kregen een rijverbod en een bon.

’s Middags controleerde de politie op de Einsteinstraat in Kudelstaart zestig bestuurders, waarvan er één teveel alcohol had genuttigd. Daarnaast zijn bekeuringen uitgeschreven voor het te hard rijden op de Mijnsherenweg (7), scherp uitstekende delen, niet dragen autogordel en een lekke uitlaat.

Bij de controle op het Raadhuisplein in Aalsmeer nam de politie 202 blaastesten af, waarvan er 3 positief uitvielen. Twee bestuurders zijn bekeurd, omdat ze zonder rijbewijs reden. Een voor een gladde band. Een bromfiets haalde een snelheid van 91 km/uur. De eigenaar leverde de tweewieler bij de politie in.