Vluchtelingen Welkom Kronenburg organiseert picknick in Amsterdamse Bos

Bewonersplatform Vluchtelingen Welkom Kronenburg organiseert op zondag 6 augustus van 12:00 tot 16:00 uur een picknick in het Amsterdamse Bos. De vluchtelingen die de laatste jaren naar Nederland zijn gekomen, vinden na vaak lange procedures een nieuw thuis. Ook in Amstelveen krijgen sommigen een woning. Tijdens de Café Welkom picknick is er volop gelegenheid voor oude en nieuwe buurtbewoners om elkaar wat beter te leren kennen en samen een mooie middag te beleven.
Bewonersplatform VWK zorgt voor de basisbenodigdheden zoals brood en iets te drinken. Aan deelnemers wordt gevraagd ook iets mee te nemen om met elkaar te delen. Bijvoorbeeld broodbeleg, fruit of iets anders dat geschikt is voor de picknick. En als je er een hebt: neem dan een picknickkleed mee.

Tijdens en na de picknick zijn er enkele muzikale optredens, spelletjes en informatie over toekomstige activiteiten van het bewonersplatform. Je kunt ook zelf bijdragen aan de picknick door bijvoorbeeld een verhaal te vertellen, een gedicht voor te dragen of muziek te maken. Laat het vooraf even weten.

Opgave voor de picknick is nodig voor een evenwichtig aantal deelnemers. Mail daarom naar vwk@ddh.nl Je ontvangt dan alle benodigde informatie over de locatie in het Amsterdamse Bos en hoe je er het makkelijkste komt.
Meer informatie over de activiteiten van bewonersplatform VWK: http://www.vluchtelingenwelkomkronenburg.wordpress.com