Totaal ontspannen met volle maan klankmeditatie in Annakerk

De maan komt overal ter wereld op en is krachtig genoeg om getijden op aarde te veroorzaken. Tijdens een bijzondere volle maan klankreis op zaterdag 8 juli in de Annakerk ontspant je lijf en wordt je hoofd leeg.

De ontspannende werking van de klanken (gong, klankschalen, kristal, trom, koshi’s, stem, fluit etc.) dringt diep in je door en laten je in contact komen met wat er in je leeft en wat er echt toe doet. Het brengt rust en ruimte in jezelf, waardoor je energie weer gemakkelijker kan gaan stromen. Er worden klanken gespeeld en stiltes gecreëerd. Na afloop is er tijd om onder het genot van een kopje thee “weer terug te komen” en de mogelijkheid om ervaringen te delen.

De nieuwe beheerders van de kerk willen van deze plek een levende sprankelende locatie maken in het hart van het Oude Dorp. De kerk is nu van binnen nog in de oude staat en dus een prachtige locatie en gelegenheid hier gongen en klankschalen te laten klinken. De ruimte is groot dus genoeg ruimte voor veel mensen die willen genieten en ervaren.
Zelf meenemen: Een matrasje of matje, kussentje, poefje, deken. Het is fijn om liggend tot ontspanning te komen maar natuurlijk is het ook mogelijk om zittend op een stoel te genieten van het klankbad.

Zaterdag 8 juli, aanvang 20.00 uur tot 21.30 uur. Vrijwillige bijdrage. Annakerk, Amsterdamseweg 20-22 te Amstelveen.
Meer informatie: www.lybertijn.nl