Zomerfeest in Urbanuspark Bovenkerk

Bovenkerk in Amstelveen heeft haar eigen ‘Day at the park festival’. In het Urbanuspark vindt op zaterdag 15 juli voor de derde keer het Zomerfeest plaats. Jong en oud viert met elkaar de zomer onder het genot van muziek, een hapje en een drankje. Vast onderdeel van het feest is de ‘Heel Bovenkerk Bakt-wedstrijd’. Het programma start om 15:00 uur en eindigt om 23:00 uur.

Markt en lekker eten en drinken
In het park wordt een braderie gehouden en kunnen bezoekers genieten van dans- en muziekoptredens. Voor eten en drinken kan men terecht bij verschillende ‘rollende keukens’. Ook is er een buitenbar. Voor ijsliefhebbers komt de Bovenkerkse ijscoman Lex Koot langs met zijn ijskar en zoetekauwen kunnen taarten proeven bij de ‘Heel Bovenkerk Bakt-wedstrijd’.

Heel Bovenkerk Bakt
Net als vorig jaar wordt er tijdens het Zomerfeest ook ‘Heel Bovenkerk Bakt’ georganiseerd. Dit jaar zijn er vier categorie├źn: Appeltaart/notentaart, Zoete taart, Hartige taart en taarten gebakken door kinderen.
Amateurbakkers die mee willen doen, kunnen zich aanmelden bij Lex Koot (lex.koot@ziggo.nl). Deelnemers kunnen 15 juli hun baksel tussen 13:30 uur en 14:00 uur aanleveren in de tent in het Urbanuspark.
Een deskundige jury van Banketbakkerij Arnold Cornelis beoordeelt al het lekkers. Aan het eind van de middag, rond de klok van 18:00 uur, wordt bekend gemaakt wie zich dit jaar de winnaar van ‘Heel Bovenkerk Bakt’ mag noemen.
Volg voor meer informatie over Zomerfeest Bovenkerk de berichtgeving op Facebook en/of Twitter (@Bovenkerk_feest).

Kraam huren op de braderie
Iedereen kan op 15 juli een kraam huren op de Bovenkerkse braderie. Bedrijven, maar ook particulieren zijn welkom. De kosten bedragen 20 euro per kraam. Mail voor meer informatie naar: onsbovenkerk@gmail.com