Zondag kinderkleding- en speelgoedbeurs in De Meent

Zondag is de eerste zomereditie van de kinderkleding- en speelgoedbeurs van Amstelveen. In sporthal De Meent kunt je shoppen voor zomers tweedehands en er is ook een outlet van Aden + Anais. Het goede doel dat zondag wordt ondersteund is de Stichting Tandheelkundige Hulp Gambia.

Er staan 75 kramen met zowel tweedehands als outlet of specials van (web)winkels. Een mooie mix van oud & nieuw. De entree is gratis en er is vrij parkeren. Zorg voor voldoende cash, want er is geen pinautomaat in het pand aanwezig.

Foundation Dental Help The Gambia
Vanaf 2001 gaat tandarts Harry Hover met zijn echtgenote Nelleke twee keer per jaar vrijwilligerswerk doen in Gambia via hun Stichting Tandheelkundige Hulp The Gambia. De tandheelkundige status van de patiënten is daar zeer slecht. Met een wisselend team verlenen zij dan gratis tandheelkundige noodhulp, wordt er voedings- en poetsinstructie gegeven en delen zij tandenborstels uit. Tevens delen ze kleding en speelgoed uit aan de kinderen.. Daarnaast worden er door de stichting diverse andere projecten gerealiseerd. De laatste jaren ligt de nadruk op drinkwaterprojecten.

Zondag 9 juli, 10.00 uur – 13.00 uur. Sporthal De Meent, Orion 3 in Amstelveen.