De zondagamateurs: strijd om promotie en ‘afkortingen-kampioen’

Na het mislopen van promotie is spelen in de derde klasse voor de zondagamateurs van Sporting Martinus voetballen op bekend terrein. Niet alleen is het elftal geplaatst in de poule met de vertrouwde letter C, ook de tegenstanders zullen de-ja-vu-gevoelens oproepen.
Net als vorig seizoen zal Martinus de degens kruizen met Roda’23 en Ouderkerk en hoewel resultaten uit het verleden niets zeggen over succes in de toekomst zullen de mannen van trainer Gerlof niet minder willen dan strijden in de top van de competitie.
3e klasse C

Sporting Martinus vv Schoten
Roda’23 Spaarnwoude
Ouderkerk United/DAVO
Alliance ’22 VVH/Velserbroek
Bloemendaal Wijk aan Zee
De Kennemers Diemen
SDZ ZSGOWMS

Uitkomend in de 4e klasse is er op het eerste gezicht voor NFC weinig nieuws onder de zon.Toch is het een competitie om in de gaten te houden. Het kon wel eens een korte competitie worden. Maar liefst 8 van de 12 clubnamen bestaan uit slechts drie letters. Voor NFC is het dus zaak afkortingen-kampioen te worden in de 4e klasse E.

4e klasse E

NFC MMO
BSM Onze Gezellen
DIO RCH
DSK Terrasvogels
DSS Waterloo
HBS Zwanenburg

Nautilus blijft ook in het seizoen 2017 – 2018 de rots in de branding van de 5e klasse C.

5e klasse C

Nautilus HVC
Badhoevedorp HYS
CTO’70 JSV Nieuwegein
PIT Kismet
Geel Wit KVVA
Geinburgia vv Nieuw Sloten
Heemstede WVHEDW