Autokrakers op heterdaad betrapt

Opnieuw een mooie vangst van de Amstelveense politie! Gisteravond kwam er bij de politie een melding binnen van een inbraak in een auto op de Amstelzijde.

Toegesnelde agenten zetten direct de omgeving af, omdat de verdachten wegreden. Op de Machineweg zien de agenten het voertuig passeren en wordt de achtervolging ingezet. De auto verdwijnt kort uit het zicht, maar agenten slagen er toch in om de verdachten aan te houden.

Na de aanhouding worden er in de berm langs de Machineweg Middelpolder verschillende goederen aangetroffen. Na onderzoek bleken dit spullen te zijn die waren gestolen uit de auto op de Amstelzijde. De politie verdenkt de mannen, afkomstig uit Utrecht, van nog vier andere auto-inbraken. De recherche voert momenteel onderzoek uit. De verdachten zitten nog steeds vast.

Foto: Archief KaWijKo Media